Fali csempe 12x12" természetes fehér márvány, kő mozaik háló szerelés 48x98mm konyha, fürdőszoba csempével zuhany csempe

Ft61 409

Rendelkezésre állás: Készleten

k607

Méret

300x300x7mm

Eredeti Kína

Chip Méret 48x98x7mm

Hátlap

Háló

Sűrűség

900 ~ 1200 kg/m3

Tömeg

1,8 kg/sqft 18kg/sok

Használat

B athroom wall&padló, konyha csempével, ebédlő fal, medence stb.

FIGYELEM!!!!: 1 lot=11 négyzetméter= 1 négyzetméter=1 M2

Arról, Hogy Homer Mozaik

Homer Dekorációs Anyagok Co., Kft. a szakmai termelési, üzemeltetési vállalkozások mozaik csempe, mint a gyöngyház mozaik csempe, üvegmozaik csempe, kristály msaic, kerámia mozaik, kő mozaik, fém mozaik, illetve más, művészeti mozaik csempe. A gyári található Foshan Város.

Mozaik Csempe A Háló

Mozaik csempe kicsi, tipikusan 1-es négyzet vagy kevesebb, kerámia-vagy márvány tervez a nagyobb cserép társaik. mint egy elvégzi eredménye az egyszerű tény, hogy olyan kicsi, mozaik csempe vagy tartozék a háló támogatását előre meghatározott színezés minták. Ezek a készletek a csempe, általában tizenkét csempe széles tizenkét csempe hosszú, gyorsan tartsa távol a mozaik csempe a telepítés.Mozaik csempe gyártók gyorsan közé tartozik, tartós, könnyen tisztítható falfelület. mint nem sokkal, amikor kiderül, hogy a megfelelő technikát, akkor át a falon, mozaik csempe nagyobb, mint hétvégén.Állítsa be a lap mozaik csempe belül a tér, különösen, ha telepíti őket. A csempe kell fordulni, hogy az azonos hőmérsékleten, mivel a tér korábbi indítása telepítés. nézd meg minden lapot, mozaik csempe. rendezett szét minden lap hiányzó vagy repedt cserép. távolítsuk el a csempe repedt a peeling el őket a biztonsági adatlapot. rendezett szét egy lapot, hogy kihasználják a helyettesítő lapok.

Címkék:Konyha Csempe, Csempe Fali, Konyha Csempe, Olcsó Konyha Csempe, Minőségi Fali Csempe, Kínai Konyha Csempe, Szállítók.

Készülék Típus sok (11 Négyzetméter/lot)
Csomag Méret 35cm x 35cm x 20cm (13.78in x 13.78in x 7.87in)
Csomag Súlya 25.0kg (55.12lb.)
Stílus Európa
Minta Sík Fal Matrica
tervezés Mozaik Design
Modell Száma HMET2006
Támogató Háttér Biztonsági Háló
A téma Minta
Származás Kína
Forgatókönyv Fal
Anyag Fém
Osztályozás A Falon A Csempe
Specifikáció Multi-piece Package

Írd meg véleményedet!

Fali csempe 12x12" természetes fehér márvány, kő mozaik háló szerelés 48x98mm konyha, fürdőszoba csempével zuhany csempe

Írd meg véleményedet!

Kapcsolódó termékek