Kylin rózsafa kézműves fa kerek ágy kőfaragás eszközök lámpatest India vésett fejezet-ig a Qixi Fesztivál

Ft19 186

Rendelkezésre állás: Készleten

k414

termék

Név: Kör alakú faragott ágy.

Termékleírás: kb 10.5. *2.5 (átmérő * magas cm)

Ez az egység:

Csomagolás: karton közlekedés.

Ez a folyamat a fa: a Fa szárnyak

Sok fajta fa szárnyak, a történelem tudós, támogatja a szívet, kereskedő Daguan arty, hogy nemessé, kergeti a nyilvánosság előtt. Korai fa szárnyak ritka fafajok, hogy nem a fák. Adott a gyönyörű korona által az irodalmárok, a természet, a lélek szárnyat a fa. Nem gondoltam volna, hogy az ősök játszik szó játékok, csirke kedvező homophonic, ahol a kínai Csing-Dinasztia relikviák a csirke kell Ji Yu, bármilyen kedvező minták volna ez a megoldás. Így kényszerítve a metafora azt hiszem, a csirke szárny fa nevet, ami létrejött, csirke szárny fa egymást követő alternatívákra logikus.

Kiváló munka, a valódi áru korrekt áron!

A képek a helyszínen (a kép nem jó, nagyon szép)

Azt hiszem, nem tévedek ó!

Kérjük, olvassa el figyelmesen

[színes]

Kromatikus aberráció egy nehéz probléma a hálózati kereskedelem, az árut a boltban, hogy képet szolgáltat az igazi feles, a kijelzőn az áru nem Egyszerre, képeket a fény, berendezés más, egy kicsit szín különbség nehéz elkerülni, a műhely biztosítja a termék képe a Hétköznapi fényforrás Alatt a lövés, a szín viszonylag kicsi, de a színe, az a probléma, hogy nem lehet elkerülni, remélem, hogy a vevő megérteni.

[Közlekedés]

A műhelynek van egy nagyon biztonságos szállítási csomagolás intézkedéseket annak biztosítása érdekében, hogy több, mint 99% - a közlekedés biztonságát. Kérjük, jelentkezzen be, mielőtt kinyitod a csomagot, Hogy erősítse meg a tisztesség, az áruk, ha bebizonyosodik, hogy sérült, kérjük, győződjön meg róla, hogy elutasítja, azonnal lépjen kapcsolatba a bolt A fő, Mi marad A legrövidebb idő, hogy kielégítő választ. Ha aláírja, a műhely tekinteni áruk, jó állapotban. Például kérem, mások jel Kérem, magyarázza el előre, Egyértelműen, a kollégák, a barátok, a család, ezért nevében az írja alá, mint én írta alá. Kapott az üzleti jó állapotban. Ez a bolt nem fog vissza feldolgozásra.

a [minőség]

Eladott áruk ebben a boltban gondosan ellenőrzött szállítás előtt, hogy ellenőrizze, hogy nincs minőségi problémák a csomagolás előtt, valamint a szállítás, De ha a vásárlók nem szeretik, pedig a pszichológiai követelmények a különbség, hogy nem tér vissza, Visszautasítani bármely Milyen fizetési. Egyszerre, Rózsafa kézműves kézzel készített, a teljesítmény, a részleteket az egyes termék, lehet, hogy lesz különbség, Iso, nem kifogástalan, remélem, hogy a vásárlók értem.

Nyomatékosan javasoljuk, hogy használja a PayPal, hanem a használatát a bank kártya,

Mezőgazdasági Bank of China Kilenc száz ötven-öt ezer kilenc száz kilencven-nyolc milliárd negyven-két milliárd kilenc százhúsz millió négyszázhatvan-hat ezer három száz huszonegy Wang Yinmei

Általános fizetési 1-2 napos szállítás!

Adj egy esélyt, pedig már egy jó munkát!

A fő vásárlók barátok miatt földrajzi diszperziós, az összes fenti információt árufuvarozási a Jiangsu vásárlók barátok.

A másik helyi vásárlók barátok, kérjük lépjen kapcsolatba a tulajdonossal, töltse ki az árufuvarozás ár, szállítási, vagy nem. Kérlek, értsd meg!

A mahagóni kézműves kis súly, nagy hangerő, az út messze, valamint egyéb tényezők, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a kérdés az áruszállító!

Ugyanakkor, mahagóni kézműves visel részből áll, az egyik nem támogatja a postai szállítás, köszönöm az együttműködést!

Adj egy esélyt, te meg egy öröm!

Mobil telefon: 15162715335 Tel: 0513-82702870 Wang Wangwang: Yinmei 1983 QQ:173761658

Üdv

Címkék:Fesztivál, Olcsó Fesztivál, Kylin Rózsafa Kézműves Fa Kerek ágy Kőfaragás Eszközök Lámpatest India Vésett Fejezet 2015-ig A Qixi Fesztivál.

Készülék Típus darab
Csomag Súlya 1.5kg (3.31lb.)
Csomag Méret 3cm x 4cm x 3cm (1.18in x 1.57in x 1.18in)
Megjelenés Egyéb
Textúra anyag Fa

Írd meg véleményedet!

Kylin rózsafa kézműves fa kerek ágy kőfaragás eszközök lámpatest India vésett fejezet-ig a Qixi Fesztivál

Írd meg véleményedet!

Kapcsolódó termékek