Legújabb DC 12V 24V 2CH Vezeték nélküli Távirányító Világítás Kapcsoló Vevő 2Keys Adó Kapu, garázsajtó, Lámpa Windows

Ft1 697

Rendelkezésre állás: Készleten

k258

Alkalmazás:

Termékeink széles körben használt ( távirányító kapcsoló, távirányító a szivattyú ki-távirányító gép, meg nem is, távirányító motor pozitív, mind a negatív, távirányító csatlakozó, távirányító LED, távirányító, audio, távirányító elektromos ajtó, távirányító, garázskapu, távoli behúzható ajtót, távirányító függöny, riasztás fogadó, riasztó,távirányító motorkerékpár,távirányító elektromos autó,távirányító, MP3,távirányító, világítás, távvezérlő autók ) biztonsági, illetve más, a polgári, mind az ipari támogató távoli területeken, az előnyöket egyszerű megfelelő, biztonságos, megbízható, a módosítás a kiegészítő termékeket.

Csomagolási listát: (D efault küldeni 315Mhz )

1x Vevő

1 x Jeladó (Elem nem tartalmazza)

Kérjük, vegye figyelembe : ha csak Vevő ,kérjük, hogy annak érdekében ezt a linket :

Specifikáció: 1) Széles feszültségtartomány (+12 V+24 V) 2) Feltéve, hogy az adó kódolt 2262 vagy 1527 kódoló chip chip távirányító. 3) Nyomja meg egyszer a tanulás, gombok, LED-es lámpák egyszer, gyorsan nyomjuk meg bármelyik gombot a távvezérlőn, LED villog négy alkalommal, ami azt jelenti, hogy a siker a tanulás, hogy a távirányító gombok K1 relé. 4) Nyomja meg Kétszer a tanulás, gombok, LED-es lámpák kétszer gyorsan nyomja meg bármelyik gombot a távvezérlőn, LED villog négy alkalommal, ami azt jelenti, hogy a siker a tanulás, ez a kulcs, távirányító K2 relé. 5) Nyomja meg a tanulni gombot lenyomva tartja, míg a tanulás hosszú fények öt másodperc alatt le, azt mondta, hogy a takarítás sikeres, akkor el lehet engedni a tanulni gombot. 6) Nélkül kiválasztása ugró, a vezérlő feladata állapot self-zár, azaz kattintson a távirányító, a relé zárva, majd kattintson a távirányító, relé húzva. 7) AA rövidzárlat, a vezérlő működési állapota, hogy nem zárak, ami tartsa a távvezérlőt relé zárva, engedje el a távoli vezérlő relé húzva. 8) BB zárlatos, a vezérlő feladata állapot egymásba; Példa: Nyomja meg az a gombot a távirányítón, K1 zárva; nyomja meg a B gombot a távirányítón, K2 zárt, míg a K1 kapcsolható. 9) CC rövidzárlat, az adatkezelő feladata állapot megmutatjuk, hogy tartsa a távirányító gomb (nem engedi), a relé zár gyorsan kapcsolatbontás után.

Tanulási módszer:

Nyomja meg a tanulási gomb 1 alkalommal ,a LED kijelző flash majd nyomja meg az adóvevő gombot , amíg a LED jelzőfény ne ,ez azt jelenti, gomb tanulási sikeresen

Nyomja meg a tanulási gombot 2-szer ,a LED kijelző flash majd nyomja meg a távadó B gombot , amíg a LED jelzőfény ne ,ez azt jelenti, B gombot a tanulás sikeresen

Nyomja meg a tanulási gombot 3-szor ,a LED kijelző flash majd nyomja meg az adó C gombot, amíg a LED jelzőfény ne ,ez azt jelenti, C gombot a tanulás sikeresen.

Szállítási Költség: ha bármilyen szállítási express(például:DHL,EMS,Fedex ),kérjük, lépjen kapcsolatba velünk először,adunk néhány kedvezmény.

Fizetés: 1.Elfogadjuk, hogy a fizetés a vatera piacterén elfogadja, elnézést kérünk, hogy nem fogadhatjuk el, más fizetési módok, mint például a csekk vagy postai megrendelések . 2.Minden hitelkártyát elfogadnak,de kaptunk 24 óra alatt 3.Fizetési kell kapott számított 10 munkanapon belül az aukció záró Szállítás: 1. Mi a hajó, hogy világszerte,rendelésenként egy sáv száma 2.Elsődleges versenyképes előny: - Ázsiai/Sonth Amerika/Kelet-Európa/Közép Kelet/Afrika/Nyugat-Európában,így 3-án.Vásárlás előtt,kérjük, ellenőrizze, hogy a vatera piacterén pedig alibaba cím helyes.Vagy nem,kérem, igaz az, fizetés előtt. 4.Ha az áruk kevesebb, mint 1,5 Kg,mi a hajó által China Post Levegő Mailben vagy HK Post légipostai 5.A hajó világszerte belül 12-24 óra fizetés után befejezett érkezett,érkezik a legtöbb úti 6.Minden megrendelést keresztül szállítják a Nemzetközi Légiposta szolgáltatás, kivéve, ha kifejezetten által elfogadott eladó. Garancia: 1).12months Garancia a hibás tételek (kivéve az elem sérült, és/vagy visszaélnek a kézhezvételtől számított). Vásároljon bizalommal 2).Visszatérítési vagy csere kérelem csak akkor áll rendelkezésre, a kérések 1 héten belül, miután a csomagot kapott vissza a tétel, mint az ugyanolyan állapotban, mint kapott. 3.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy kérje vissza az engedélyt. A név, aukciós szám okból vissza kell vonni az e-mail. Az összes visszaküldött termékeket tartalmaznia kell az összes eredeti csomagolóanyagok. 4.Kérem vissza azt az elemet, gondosan. A tételeket vissza kell vizsgálni, valamint egy új helyettest kell küldeni, hogy a vevő azonnal, amikor megtalálta a hibás. Abban az esetben, ha megfelelő csere nem áll rendelkezésre, akkor egy visszatérítésre kerül kiadásra. Szállítási, kezelési, valamint a biztosítási díj nem visszatéríthető. 5.Vissza a szállítási fizeti ki a Vevő.

Címkék:A Vatera Piacterén, Kinalat-Egyedi.news, Online Vásárlás, Autóipari, Telefonok & Kiegészítők, Számítógépek & Electronics, Divat, Szépség & Egészség, Otthon & Kert, Játékok & Sport, Esküvők, Események.

Készülék Típus Készlet
Csomag Méret 12cm x 10cm x 8cm (4.72in x 3.94in x 3.15in)
Csomag Súlya 0.2kg (0.44lb.)
Garancia 1
Csatorna 2
dekóder chip Fix kód Tanulás kód
Kapcsoló Típusa Távirányító
Gomb 2
Jellemzők DC12V 24V
Gyakorisága 315MHz 433MHz
Használat Az office bevásárlóközpontok raktár
Anyag Műanyag
tanúsítási CCC
Távoli Távolság 20-200 méter
Modell Száma SKU7851
Márka Név MITI
Elem Típusa Kapcsolók

Írd meg véleményedet!

Legújabb DC 12V 24V 2CH Vezeték nélküli Távirányító Világítás Kapcsoló Vevő 2Keys Adó Kapu, garázsajtó, Lámpa Windows

Írd meg véleményedet!

Kapcsolódó termékek