OPA177 modul precíziós feszültség erősítő jelfeldolgozó előre erősített fordított hangerősítő

Ft2 361

Rendelkezésre állás: Készleten

k1033

A baba neve: OPA177 Erősítő modul

Bébi méret: X 36mm 50mm

Baba teljesítmény: . 3V. . 18V ( . MAX 22V) (alapértelmezett TI chip)

Leírás: ez a bolt előállított következő a kettős műveleti erősítő, egyetlen műveleti erősítőt, majd újra célja egy egységes műveleti erősítő modul ez a modul NYÁK-Testület kompatibilitási rendkívül erős, alapvetően alkalmazni, hogy a többség a piaci SOP8 Sorozat egyetlen chip, használata nagyon kényelmes. Mi az anyagok használata, vagy nagyon jó minőségű, kényelmes, mint a bemeneti, illetve kimeneti jeleket használnak, a magas frekvenciájú koaxiális kábel, csatlakozó, csökkentheti a veszteség jel amplitúdó illetve ahol azok interferenciát árnyékolás más jeleket, ugyanakkor a fedélzeten erősítő a felhasználók igényeinek fog változni (véletlenszerű funkció 1 módosítható be azonos fázisban erősítő; 2 módosítható fordított erősítő; 3 módosítható lőni a kimenet; 4 alakítható integrált erősítő; 5 (lehet változtatni, hogy egy differenciál erősítő), használjuk a két szert mód, hogy a felhasználó az 1. Közvetlen ellenállás fix nagyítás; 2 Kézi hangerősítő kiváló minőségű csúszó változó design. A testület egy magas minőségű kondenzátor szűrő kiváló PCB Elrendezés, majd séta a vonal, a tulajdonos a design a NYÁK Lapok több kompatibilis az RF osztály, az egységes közlekedési, a sort pedig a design mindenek felett összhangban a RÁDIÓFREKVENCIÁS követelményeknek, természetesen, alacsony frekvenciájú jelet is nagyon jó. Szóval szempontjából funkció, vagy a kivitelezhetőségét a fenti, csak a sok gyakorlat modul, hogy hozzon létre egy ilyen baba, remélem, hogy a felhasználók többsége sok figyelmet. Conway elektronika biztosítja tömeges szállítói, vevői igény szerint a tervezési-index, hibakeresés, végső soron meghatározza, az index, a szülés után. Fordítson figyelmet a figyelmet, Conway Elektronikus Science and technology, dolgozunk a moduláris út. Conway elektronikus személyzet hajlandó szolgálni, a design lesz egyszerű.

NYÁK Tervezés, három dimenziós megjelenítés:

Különleges emlékeztető: kérjük, használja a modul előtt a részletes megértése, a teljesítmény, valamint követelményeinek chip, különösen a tápegység!!!

OP A177 op-amp paraméter:

1, alacsony zajszintű erősítő

2, Tápellátás tartomány: . 3V. . 18V

3, a bemeneti Feszültség tartomány: 0 ~ + 18V

4, Működési hőmérséklet tartomány: -40 ~ 85

5, Bemeneti ofszet feszültség: 25 V (tipikus)

6, Bemeneti ofszet feszültség hőmérséklet együttható: 0.3 V/ C-on (tipikus)

7, Bemeneti ofszet áram: 0.3 nA (tipikus)

8, Bemeneti elfogultság aktuális: 0.5 nA (tipikus)

9, Közös mód elutasítás arány: 120 db (tipikus)

10, Maximum nyitott hurok nyeresége: Min 130dB (tipikus)

11, Bemeneti impedancia: nagy bemeneti impedancia 45M (tipikus)

12, Tipikus sávszélesség: 600KHz

13, Alacsony nyugalmi áram: 1.5 anya

Hatás vizsgálat:

Conway elektronikus OPA177 egyetlen műveleti erősítő modul teszt ábra: (+ 12V tápfeszültség fordított erősítési üzemmód bemeneti jel 100mV VPP nyereség 10-szer teszt hullámformák)

1Hz jel ábra: (VPP 1V)

1KHz jel ábra: (VPP 1V)

50KHz jel ábra: (VPP 0.7 V)

200KHz jel ábra: (VPP 0,3 V)

OPA177 Összehasonlítás OP07 Szóval jó együttható zaj erősítő, hatékony sávszélesség majdnem azt illeti, a teljes nyereség laposság a 20KHz - 50KHz, DC által -3dB Pont.

Címkék:Amplifer, Amplifer Modul, Olcsó Amplifer, Magas Minőségű Amplifer Modul.

Csomag Méret 13cm x 12cm x 5cm (5.12in x 4.72in x 1.97in)
Csomag Súlya 0.05kg (0.11lb.)
Készülék Típus darab
Kompatibilis Márka/Modell Egyik sem
Márka Név BINFUL
Típus A Logika ICs
Állapot Új

Írd meg véleményedet!

OPA177 modul precíziós feszültség erősítő jelfeldolgozó előre erősített fordított hangerősítő

Írd meg véleményedet!

Kapcsolódó termékek