CISS testvér LC137 135 LC137XL LC135XL a brother DCP-J4110DW/MFC-J4410DW/MFC-J4510DW/MFC-J4710DW

Ft4 339

Rendelkezésre állás: Készleten

k1031

Ha a patron érdekében más, mint a megmutatjuk a képet, kérjük, tisztázza a tiéd, ha helyet érdekében, meg fogunk követni a tiéd a CISS!

Típus: üres ciss tinta rendszer

patron modell : a Brother LC 137XL LC 135XL Patron

Chip: állandó chip

Patron CHIP alkalmas piaci Terület: Óceánia

nyomtató típus:

A csomag tartalma:

ciss tinta rendszer * 1set

Ha bármilyen problémát, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt nyílt vita, vagy hagyjuk egy negatív visszacsatolás. Köszönöm!

Vevő Közlemények:

1. Minden márka nevek, védjegyek vagy az ingatlan az adott cég által említett, itt a leírás jellegűek.

2. Kérjük, töltse ki a megfelelő számot biztosítja, időben történő szállítás a megrendelést. Minden vásárló orosz Föderáció kell töltenie a teljes neve, vagy, hogy nem lehet tudni, hogy megkapja a parancsot.

3. Minden terméket szállított, majd látható képek lehetnek kisebb eltérések(termék tétel, a címke, a chip minta, csomagolás). A képek csak tájékoztató jellegűek. Előzetes értesítés nélkül. További részletekért, kérjük, forduljon hozzánk.

4. Amikor megvásárolja a rend tőlünk, kérjük, ellenőrizze, hogy a patron modell száma megegyezik (OEM kód) használja a nyomtatót, ha nem egyezik a tinta patron nem működik, mert a patron chip nem azonos a különböző piaci bár a nyomtató modell száma lehet azonos. GYIK: Q: Mi adag CIS rendszer tartalmazza? Az egész egység magában foglalja a Tározó üveg, CIS patron, Cső, Vákuum Szivattyú, CIS támogatás kar csatlakozók. Q: Tudok telepíteni üres Folyamatos tintaellátó Rendszer/Patron a nyomtatóba? Minden CISS vagy újratölthető tintapatron nem telepítette a nyomtatót, hogy megpróbálja chip dolgozik, vagy nem, mielőtt utántöltő tinta teljes szint nos, a chip lehet véglegesen zárva, ha a patron üres. Ne telepítse az üres (tinta nélkül) CISS/patron a nyomtatóba, hogy a CISS/patronok ki kell tölteni a teljes tinta(tank/cső/tintapatron kell teljes tinta), majd telepítette a nyomtató; ellenkező esetben, amikor az üres tintapatron egészül ki, hogy a nyomtató, a chip lesz zárva véglegesen nem lehet használni rendesen, bár azok után, hogy a töltött tinta. Q: Hogyan működik? Cső csatlakozik patron, illetve oda-vissza mozog a nyomtatófej. Folyamatos tinta csere, mint ez húzott ki a patronokat. Ez nem ér be a nyomtatót, vagy befolyásolja a normális működés semmilyen módon. K: Mennyire érzékeny a nyomtatót a tinta szintjét a tartályban üvegeket? A nyomtató megfelelően működik, amíg az üveget, ugyanazon a szinten, mint a nyomtató. A padding, a patronok létrehoz egy szép nyomja puffer, így a nyomtató képes működtetni a különböző tinta szint a palackok. Ha fel az üveget, hogy egy magasabb szinten, rizikós a tinta összevonása a papíron. A normál működés, a palack mellett ül a nyomtató, akkor a tapasztalatok a hasonló, kiváló nyomtatási minőség nem számít, milyen szintet a tinta a tározó üveg. Tény, hogy a nyomtatási minőség egyenlő kell, hogy legyen, mit kap egy friss, teljes patront az idő.(Normál patronok általában rontja a minőséget, mint a tinta szintje csökken). K: Mikor kell újratölteni a tározó üvegeket? Rövid válasz, mielőtt még üres. Amikor utántöltő az üveg, ne töltse ki őket egészen színültig. Töltse ki csak belül 1 inch, hogy az üveg koppintson a ikonra. Ha fut a tározó üveg száraz a patron, akkor lehetséges, hogy újra miniszterelnök a kamra, azáltal, hogy megszünteti a kazettát a nyomtató csatlakoztatása a kimeneti nyílások, majd ismételje meg a töltelék utasításokat, azonban ez biztosítja, hogy elég zavaros, mert akkor szivattyúzás néhány maradék festék ki a patronokat, amellett, hogy a levegő. Jobb lenne, ha cseréjét szűz üres patron tőlünk.

Címkék:Ciss, Testvér Ciss, Ciss Testvér, Olcsó Ciss, Magas Minőségű Testvér Ciss, Kína Ciss Testvér Szállítók.

Készülék Típus Készlet
Csomag Méret 25cm x 15cm x 15cm (9.84in x 5.91in x 5.91in)
Csomag Súlya 0.4kg (0.88lb.)
Ömlesztett Csomagolás Igen
Márka Név YOTAT
Kompatibilis Nyomtató Típusa tintasugaras nyomtató
szín Egyéb
Modell Száma a Testvér LC137 LC135
Kompatibilis Márka Testvér
Típus Folyamatos Tintaellátó Rendszer

Írd meg véleményedet!

CISS testvér LC137 135 LC137XL LC135XL a brother DCP-J4110DW/MFC-J4410DW/MFC-J4510DW/MFC-J4710DW

Írd meg véleményedet!

Kapcsolódó termékek